Terra, računovodstvo i poslovno savjetovanje

UPOZNAJTE TERRU

Računovodstvo Terra okuplja tim motiviranih stručnjaka za računovodstvo i financije koje ulaže u znanje i praksu, ali i u odnose s klijentima. Jer nam je istinski stalo do vašeg uspjeha.

Zašto su Laura Žeželić i Terra naše knjigovodstvo već osamnaest godina? Zbog toga što našu agenciju doživljavaju kao svoju kompaniju i unose strast u posao. Svaki nam dan potvrđuju da im je stalo, a to je u Hrvatskoj rijetkost.
placeholder
Capt. Andrija Šimić
Simmor d.o.o., Adriatic Yachting Alliance

Terra tim

Laura Zezelic copy 1

Laura Žeželić, univ.bacc.oec.

ovlašteni računovođa i psihoterapeut ICD

Vlasnica računovodstvenog servisa Terra s trideset godina iskustva na poslovima financija, računovodstva i savjetovanja.

Mikela Vukorepa 1
Mikela Vukorepa, mag.oec.

voditelj računovodstva

Josipa Culina 1
Josipa Čulina, mag.oec.

voditelj računovodstva

Sanja Pešut
Sanja Pešut

voditelj obračuna plaća

Anna Duran 1
Anna Đuran, bacc. oec.

voditelj ureda
referent obračuna plaća

Jelena Jambresic 1
Jelena Jambrešić, mag.oec.

računovođa

Livia Superina 1
Livia Superina, mag.ing.logist.

računovođa
referent obračuna plaća

Alen Kurtovic 1
Alen Kurtović, mag.oec.

računovođa

Kristijan Drazic 1
Kristijan Dražić, mag. oec.

računovođa

Kako je raditi u Terri

Računovodstvo Terra - pristup

Bez rizika uz 100% garanciju

Računovodstvene usluge bez rizika i uz punu garanciju? Upravo tako! Računovodstvo Terra podiže standarde u knjigovodstvenom sektoru nudeći među prvima garantni rok od mjesec dana unutar kojeg tvrtke mogu isprobati Terra usluge. U slučaju da niste zadovoljni, vraćamo 100% uplaćene naknade!

Sinonim za pouzdanost

Nakon više od 17 godina uspješne prakse, Terra je izgradila reputaciju knjigovodstva na koje se oslanjaju generacije poduzetnika. Posao se odrađuje točno, pravovremeno, informirano i maksimalno korektno — sve ‘štima’, a klijenti se mogu fokusirati na svoj posao, ne na administraciju.

Partner koji sluša potrebe

Računovodstvo Terra nudi različite razine podrške poduzetnicima kroz svoje pakete usluge. Od najsveobuhvatnijeg Premium Plus-a za tvrtke koja teže strateškom rastu i dugoročnom financijskom uspjehu, preko Premium-a za one koji računovodstvu dodaju i administraciju, do Basic paketa koji osigurava bezbrižno vođenje poslovnih knjiga i ispunjavanje zakonskih obveza.

Klijenti o Terri

univ.bacc.oec. Nataša Plišić
Proeco international d.o.o.

Daniel Žgombić dr. dent. med.
Dentorium d.o.o.

mr. Saša Šušnić dipl.ing.
Šušnić d.o.o.

Razmišljajući o tome zašto su Laura Žeželić i Terra moje knjigovodstvo, zašto smo već osam godina zajedno, ostavljajući sa strane očite razloge i razmišljajući sto je čini drugačijom od ostalih poslovnih partnera, dolazim do zaključka da je to zbog toga sto je Laura pomorsku agenciju Simmor uvijek doživljavala kao svoju kompaniju, da unosi strast u posao kao da je i ona vlasnik i to je čini posebnom. Svaki dan u ovih 6 godina mi potvrđuje da joj je stalo, a to je u Hrvatskoj takva rijetkost…
placeholder
Capt. Andrija Šimić
Simmor d.o.o., Adriatic Yachting Alliance

Ove godine Simmor je proslavio 10 godina rada, jedan od najbitnijih segmenata poslovanja bilo je i naše knjigovodstvo. Simmor je tokom godina rastao, a rasla je i Terra. Pojavili su se ‘’neki novi klinci’’ i kod nas i kod njih. Laura i ja imali smo puno sreće, jer nova ekipa je izvanredna. Sanja nas slijedi u stopu zadnje četiri godine i fenomenalno je surađivati s njom. Uklopila se izvanredno u naš ‘’pomorski đir’’ i u kratkom vremenu pohvatala sve fiskalne probleme pomorskih agencija, vodi naše bitke s birokracijom, a nas ostavlja da radimo u miru. Hvala Sanja!!!
placeholder
Capt. Andrija Šimić
Simmor d.o.o., Adriatic Yachting Alliance

Laura i računovodstveni obrt Terra je bio moj prvi dodir s vanjskom računovodstvenom firmom preko preporuke. Ono što je dobro kod Laure je zaista savjestan i temeljit rad. Iz vlastitog iskustva znam da redovito prati bitne računovodstvene stavke pa se onda pravovremeno može reagirati na uočene parametre (porez na dohodak/dobit, preplaćeni računi itd). Pravovremeno i precizno obavještava o novim zakonskim aktima vezanim za poslovanje. Otvorena je u komunikaciji, ugodna i fleksibilna osoba. Sve u svemu, klijent za iskrenu preporuku!
placeholder
Mr. sc. Kristian Eremut
Coventina d.o.o.

Želiš li i ti ovakvu podršku za svoje poslovanje?

Biti će nam drago porazgovarati o najboljim opcijama za tvoju tvrtku. Kontaktiraj Terru i ugovori sastanak još danas.