Poslovno savjetovanje za snažniji rast

Za tvrtke koje žele izvući maksimum iz svog poslovanja, Terra ide i korak dalje od računovodstva i administrativnih usluga. Uz naše poslovno savjetovanje kroz Premium i Premium Plus pakete usluga možeš značajno uštediti te unaprijediti poslovanje i stanje na računu.

Konačno i profit i novac

Dizajniran od strane ovlaštenog računovođe s 30 godina iskustva u financijama, računovodstvu i savjetovanju, program poslovnog savjetovanja predstavlja najekskluzivniju uslugu u Terri.

Program poslovno savjetovanje kreće od dijagnoze trenutnog stanja poslovanja i obuhvaća kontinuirani rad na ključnim pokretačima prihoda i cash flowa, dok se ne ostvari konačni cilj—veća profitabilnost poslovanja i stabilni priljev novca.

Ova je usluga za poduzetnike koji su spremni poduzeti akcije i ostvariti svoje dugoročne ciljeve.

Strateško poslovno savjetovanje

Korisnici Premium Plus paketa u Terri mogu računati i na kontinuirano, kvartalno poslovno savjetovanje za upravljanje profitom, profitnim centrima i tijeka novca, kao i mjesečnu analizu općih troškova i troškova osoblja. Uz to, dobivaju i dnevno operativno savjetovanje. Uz aktivno praćenje rezultata, brže ćeš naplatiti dugovanja, riješiti otvorene stavke, a uz mjesečno praćenje troškova i planiranje poslovanja, imati ćeš više novca na računu.

Poslovno savjetovanje i izvještavanje po profitnim centrima

Premium paket usluga uključuje poslovno savjetovanje i izvještavanje po profitnim centrima na polugodišnjoj razini, analizu troškova osoblja i mogućih ušteda, te dolazi uz operativno, dnevno savjetovanje.

Uredne poslovne knjige i administracija čine dobar temelj, a praćenje rezultata poslovanja odličan početak. No, o tome kako ćeš upotrijebiti dobivene informacije ovisi napredak tvoje tvrtke. Mi znamo kako ih usmjeriti na optimizaciju, uštedu i rast profita.

Terra evaluacijski kviz za poduzetnike

Procijenite trenutno stanje vašeg poslovanja i dobijte smjernice za daljnji razvoj!

Često postavljena pitanja

Kontaktirajte nas

Dobar savjet zlata vrijedi. S Terrinim poslovnim savjetovanjem to je doslovce tako, jer štediš i zarađuješ više. Ne gubi vrijeme i novac učeći na vlastitim greškama. Dopusti nam da ti pokažemo lakši put. Nazovi još danas i ugovori sastanak.