Što kažu naši klijenti?

Zahvaljujemo svim klijentima što su nam dopustili da javno objavimo njihova iskustva.

Daniel Žgombić dr. dent. med.
Dentorium d.o.o.

mr. Saša Šušnić dipl.ing.
Šušnić d.o.o.

mr.sc. Kristian Eremut
Coventina d.o.o.

prof. dr. sc. Miroslav Vrankić
E-glas d.o.o.

Vjekoslav Vahtarić i novinar Leo Pavela
Kigo yachting d.o.o.

mag.comp.ing. Maja Volf i mag.comp.ing. Dejan Mišljenović
Lumos d.o.o.

Iva Mattila
Bohemian j.d.o.o.

univ. bacc. oec. Ema Obrovac
Fire body by Ema j.d.o.o.

Klaudio Kučić
PRATAPLUS d.o.o.

Za svakog je poduzetnika vrlo važno da dobije u svom radu stabilnost i sigurnost u poslovne suradnike, pravovremene podatke i informacije koje mu omogućuju da se bori sa tržišnim izazovima. To je bio i osnovni razlog prelaska na stručno vanjsko knjigovodstvo; naime, više ne ovisimo o bolovanju i/ili izostanku sa posla jednog od naših zaposlenika koji vodi financijsko-računovodstveni odjel, sva knjiženja su aktualizirana i promptna u skladu sa zakonskim propisima, a informacije o zakonskim promjenama osigurala su rasterećenje u radu pojedinih naših zaposlenika koji se mogu posvetiti poslu osnovne djelatnosti firme. Nama je to u svim segmentima omogućilo poslovanje sa Računovodstvenim obrtom TERRA.

Ljubaznost, strpljenje i komunikativnost u radu s TERRA zaposlenicima samo je još dodatno učvrstilo i pozitivno dogradilo međusobnu suradnju
dipl. oec. Denis Škrapac
Aquatherm d.o.o.

Odabrali smo Vašu računovodstvenu firmu jer smo bili impresionirani vašim stručnim znanjem i reputacijom na tržištu. Vaša sposobnost da pružite pouzdane financijske usluge bila nam je presudna. Važni ste nam jer pružate ključnu podršku u našem poslovanju. Vaša točnost i briga o našim financijama omogućuju nam da se usredotočimo na razvoj i rast naše tvrtke, znajući da su naši financijski zapisi u sigurnim rukama.
mag. paed. Luka Mušanović
Kratz&Kušen vatrozaštita d.o.o.

Kad sam otvorio firmu sigurno nisam očekivao da će moja knjigovođa ponekad galamit’ na mene, ali sad znam da je to bilo za moje dobro. Da nisi vikala ja bih vjerojatno propao već prve godine. Ustvari ne vjerojatno, nego sigurno.
Alen Linardić
Građevinski obrt Rivis

Do računovodstvenog servisa Terra došli smo preporukom. Tražili smo servis koji će moći odgovoriti na naše specifične potrebe obzirom da pretežno radimo s talijanskim klijentima. Mlada smo i mala firma te nismo htjeli od samih početaka krivo startati obzirom da smo već bili krivo upućivani i informirani. Lijep je osjećaj znati da se tvoj računovođa o tebi brine te anticipira sva pitanja koja možeš imati i isto tako pravovremeno odgovarati na sva ostala. U Terri smo pronašle odgovore na sva naša pitanja i sumnje i evo već dvije godine više nego uspješno surađujemo. Hvala Laura.
Livia i Katia
Thesaurus verbi et linguae d.o.o.

Laura korektna si i verzirana da više ne možeš bit’, promptno rješavaš stvari i vidi se da znaš posao. Više od toga ne treba. Ovakva usluga je jako rijetka u Hrvatskoj. Tako kao što ti radiš, tako se radi gore u Švicarskoj. Sve znaš i sve odmah rješavaš.
Cvetko Sindičić
Sindičić gradnja d.o.o.

Evo ponešto o našem najdražem računovodstvenom servisu… Za početak u 4 ključne riječi: profesionalnost, povjerenje, sigurnost i brzina. Uz sve to dobijete i čašicu smijeha, uvijek dobro raspoloženje i prijateljski nastrojenu ekipu bez obzira na zahtjevnost i ozbiljnost posla. S obzirom da smo mi obiteljsko poduzeće te da smo sami vodili navedene poslove, bilo nam je od izuzetne važnosti da delegiramo računovodstvene poslove u sigurne, profesionalne ruke gdje je međusobno povjerenje i komunikacija ključna. Što smo tražili to smo i dobili! Za one kojima je ovo prvi put ili za one koji su nezadovoljni dosadašnjim servisima, ukratko ću vam pokušati približiti o čemu se tu točno radi: prvi korak je detaljno i precizno upoznavanje vas kao klijenta, vaših poslova, načina dosadašnjeg rada, vaših potreba i želja, a sve u cilju postavljanja buduće suradnje na prave „noge“. Ali tu nije kraj preciznom i detaljnom jer ako ste mislili da ćete samo predati dokumentaciju i da će vam se javiti tek kad bude sve gotovo, varate se! Zvat će vas bezbroj puta za i najmanju nejasnoću sve dok od vas ne dobiju potrebne odgovore kako bi mogli svoj posao odraditi savjesno, a to je upravo ono što svako ozbiljno poduzeće traži i treba od svojeg računovodstvenog servisa. I za kraj, nadam se da sam uspjela u svojoj namjeri i da ćete i vi postati dio ekipe računovodstvenog obrta Terra! Do tada… srdačan pozdrav,
placeholder
Maša Golić
Fabian d.o.o.

Računovodstveni obrt Terra za potrebe Šušnić d.o.o. obavlja računovodstvene usluge od 2011. godine pri čemu možemo iskazati potpuno zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom. Za istaknuti je stručnost i stalno usavršavanje zaposlenika obrta te pružanje informacija u širem području računovodstvenih usluga. Želja za stalnim poboljšanjima u području informatičke potpore i razvoja novih metoda praćenja financijskih pokazatelja korisnika zaslužuju isticanje kao dobre prakse u poslovanju. Dostupnost zaposlenika za rješavanje specifičnih problema u poslovanju i pronalaženje zajedničkih rješenja također predstavljaju karakteristike poslovanja obrta koje valoriziramo i uzimamo u obzir kod daljnje suradnje i preporučivanja kolegama.
placeholder
Mr. Saša Šušnić dipl. ing., predsjednik Uprave
Šušnić d.o.o.

Laura i računovodstveni obrt Terra je bio moj prvi dodir s vanjskom računovodstvenom firmom preko preporuke. Ono što je dobro kod Laure je zaista savjestan i temeljit rad. Iz vlastitog iskustva znam da redovito prati bitne računovodstvene stavke pa se onda pravovremeno može reagirati na uočene parametre (porez na dohodak/dobit, preplaćeni računi itd). Pravovremeno i precizno obavještava o novim zakonskim aktima vezanim za poslovanje. Otvorena je u komunikaciji, ugodna i fleksibilna osoba. Sve u svemu, klijent za iskrenu preporuku!
placeholder
Mr. sc. Kristian Eremut
Coventina d.o.o.

Za Terru imamo samo lijepe riječi. Djevojke su uvijek dostupne, brzo rješavaju naše upite i uz sve to su simpatične i ugodno je s njima razgovarati. Savjeti i odgovori koje dobivamo od Vas su potpuni i u njih imamo povjerenje.
placeholder
dentalni tehničari Mauro Ahmić i Sandi Trkulja
Dental In Puls d.o.o.

Razmišljajući o tome zašto su Laura Žeželić i Terra moje knjigovodstvo, zašto smo od 2007. zajedno, ostavljajući sa strane očite razloge i razmišljajući sto je čini drugačijom od ostalih poslovnih partnera, dolazim do zaključka da je to zbog toga sto je Laura pomorsku agenciju Simmor uvijek doživljavala kao svoju kompaniju, da unosi strast u posao kao da je i ona vlasnik i to je čini posebnom. Svaki dan svih ovih godina mi potvrđuje da joj je stalo, a to je u Hrvatskoj takva rijetkost…
placeholder
Capt. Andrija Šimić
Simmor d.o.o., Adriatic Yachting Alliance

Ove 2015. godine je Simmor proslavio 10 godina rada, jedan od najbitnijih segmenata poslovanja bilo je i naše knjigovodstvo. Simmor je tokom godina rastao, a rasla je i Terra. Pojavili su se ‘’neki novi klinci’’ i kod nas i kod njih. Laura i ja imali smo puno sreće, jer nova ekipa je izvanredna. Sanja nas slijedi u stopu zadnje četiri godine i fenomenalno je surađivati s njom. Uklopila se izvanredno u naš ‘’pomorski đir’’ i u kratkom vremenu pohvatala sve fiskalne probleme pomorskih agencija, vodi naše bitke s birokracijom, a nas ostavlja da radimo u miru. Hvala Sanja!!!
placeholder
Capt. Andrija Šimić
Simmor d.o.o., Adriatic Yachting Alliance

S Laurom oduvijek super surađujemo, odlično smo zadovoljni, na vrijeme nam sve odrađujete. Najuspješniji servis koji smo imali, nijedne loše riječi da reknem… odgovorni, pošteni i savjesni. Nikakve primjedbe.
Petar Šimunović
Podupirač d.o.o.

Do Laure sam došao po preporuci, kada nisam bio siguran niti da trebam računovođu, a obim posla mi se naglo povećao. Bio sam prilično skeptičan, do tada sam sve to teškom mukom radio sam i tražio sam osobu od povjerenja, koja je pouzdana, zna svoj posao i može mi u svakom trenutku dati relevantan odgovor na moja pitanja. Ukoliko tražite računovođu sigurno znate o čemu pričam. Sada mi je jasno koliko sam novaca, vremena, živaca i energije uštedio tom odlukom. U stvari, kad malo razmislim, to mi je bila najbolja i najisplativija poslovna odluka posljednjih godina. Da ne duljim, s Laurom sigurno nećete pogriješiti i najtoplije ju preporučujem.
Dr. sc. Miran Čoklo dr. med.
sudski vještak
fabian 1
grodno adria scaled 1
dentorium 1
aquatherm 1
progeo
simmor marine
Logo CellEng
alpe jadran mobil
ctrl logo ctrl red
dental inpuls 2
slovenske zeleznice
AZIMUT LOGO
coventina
eglas logo2
IKI MARINE
juice
susnic
lumos
prata plus